Bimcell bakiye sorgulama

Bakiye Sorgulama Dilediğiniz zaman ücretsiz olarak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. *123# ile; Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, *123#'yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli. Arama sonucu, telefonunuzun ekranında bakiyenizi görürsünüz. 9333’ü arayarak; Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, 9333'ü aramanız yeterli. Arama sonucu, bakiyeniz sesli yanıt sistemi tarafından size anons edi

1 yorum:

Nasıl BİMcell'li Olunur?


0 yorum:

Bimcell Adımda Yurtdışını Arama


Hattımı yurtdışında kullanıma nasıl açarım? Yurtdışına çıkmadan a. 4551‘e ACIKYURTDISI yazıp SMS gönderebilirim, b. 444 4 551 BİMcell Müşteri Hizmetlerini arayabilirim c. Online İşlemler menüsüden açabilirim. Türkiye'den yurtdışını nasıl ararım?
Yurtdışında kullanım ücretleri nasıl?

2 yorum:

Yurtdışı Hizmetleri


3 Adımda Yurtdışı Kullanımı Hattımı yurtdışında kullanıma nasıl açarım? Yurtdışına çıkmadan a. 4551'e ACIKDOLASIM yazıp SMS gönderebilirim, b. 444 4 551 BİMcell Müşteri Hizmetlerini arayabilirim c. Online İşlemler menüsüden açabilirim. Yurtdışında nasıl arama yaparım? Yurtdışında kullanım ücretleri nasıl? Çağrıların dakikası 50 Kr olarak ücretlendirilir.

0 yorum:

Üçlü Paket

BİMcell’lilere hepsi bir arada! Aylık sadece 19 TL’ye yurt içi her yöne 250 Dakika, 500 MB ve 5000 SMS paketini satın alabilirsiniz Paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim? BİMcell üçlü paket için UCLU yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Paketim otomatik olarak yenilenilir mi? Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (30 gün) otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 29 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz. Yenileme yapılmazsa konuşmalar 6 saniyesi 1 kuruş olarak, SMS gönderimi 10 Kr/SMS olarak ve cepten internet kullanımı 50 Kr/MB olarak ücretlendirilir. Paketimde kullanmadığım haklarım bir sonraki döneme devreder mi? Kullanılmayan haklar kullanım süresi dolduktan sonra kullanılamaz. Kalan sorgusunu nasıl yapabilirim? BİMcell üçlü pakette kalan hakları öğrenmek için ücretsiz olarak KALANUCLU yazıp 4551’e gönderebilirsiniz. Paketimi nasıl iptal edebilirim? Paket için IPTALUCLU yazıp 4551’e göndermeniz yeterlidir. Konuşma paketimi iptal ettirdikten sonra kalan kullanım hakkım silinir mi? Paket iptal edildiğinde kalan haklar 30 günlük paket kullanım süresi doluncaya kadar kullanılabilir. 3’lü paketi satın aldım, diğer paketleri de satın alabilir miyim? Evet. Diğer konuşma, SMS ve internet paketlerimizi de satın alabilirsiniz. Bu paketleri satın almanız, 3’lü paketinizdeki kullanım haklarınızı etkilemez. Satın alabileceğiniz diğer paketlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi:

0 yorum:

SMS Paketi (Bimcell)


Aylık sadece 7 TL'ye 500 SMS veya 9 TL'ye 2000 SMS paketi satın alabilirsiniz
SMS paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim? Her yöne 500 SMS paketi için 500, Her yöne 2000 SMS paketi için 2000 yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. SMS paketim otomatik olarak yenilenilir mi? Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (1 ay) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 5 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz. Yenileme yapılmazsa SMS gönderimleri 10 kuruş ile ücretlendirilir. SMS paketi kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim? Pakette kalan SMS’leri öğrenmek için ücretsiz olarak Her yöne 500 paketi için KALAN500, Her yöne 2000 SMS paketi için KALAN2000 yazıp 4551’e gönderebilirsiniz. SMS paketimi nasıl iptal edebilirim? Her yöne 500 paketi için IPTAL 500, Her yöne 2000 paketi için IPTAL2000 yazıp 4551’e göndermeniz yeterlidir. SMS paketimi iptal ettirdikten sonra kalan kullanım hakkım silinir mi? Paket iptal edildiğinde pakette kalan SMS’ler 1 aylık paket süresi doluncaya kadar kullanılabilir.

0 yorum:

Nasıl 3G’li Olurum?


Nasıl 3G’li Olurum? Telefonunuzun 3G uyumlu olması durumunda, BİMcell 3G dünyasına ÜCRETSİZ katılmak için; 3G yazıp 4551’e SMS gönderebilirsiniz veya www.bimcell.com.tr > Online İşlemler > 3G İşlemleri > 3G Servis İşlemleri’ni kullanabilirsiniz. 3G aboneliğinizi iptal etmek için IPTAL 3G yazıp 4551’e gönderebilirsiniz. Telefonumun 3G Uyumluluğunu Nasıl Sorgularım? Telefonunuzun 3G uyumluluğunu aşağıdaki yollardan biriyle ücretsiz olarak yapabilirsiniz.; 3534’e boş SMS atarak; www.bimcell.com.tr Online İşlemler > 3G İşlemleri > 3G Servis İşlemleri adımından öğrenebilirsiniz.

5 yorum:

3G Nedir?


3G ile öncelikli olarak çok yüksek hızlarda internet erişimine sahip olacaksınız. Dilediğiniz zaman 3G şebekesinin desteklendiği yerlerden yüksek mobil bağlantı yapabilecek; ister cep telefonundan ister bilgisayardan kolayca internete bağlanabileceksiniz.

0 yorum:

İnternet Paketi


Detay3G Hakkında Cep telefonumdan internete bağlanmak için ne yapmam gerekir? BİMcell Müşteri Hizmetleri'nden (444 4 551) destek alabilir ve ayarlarınızı yaptıktan sonra internete bağlanabilirsiniz. BİMcell internet paketleri Nedir? BİMcell internet paketleri sabit ücretli, indirimli, internete erişim paketleridir. İnternet paketleri otomatik olarak yenilenilir mi? Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (1 ay) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 5 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz. Yenileme yapılmazsa internet kullanımı MB başına 50 kuruştur. Paketin bir internet oturumu sırasında bitmesi durumunda oturum sonuna kadar olan kullanım KB başına 0,00492KR ile ücretlendirilir. İnternet paketleri ne kadar süre geçerlidir? Aylık internet paketleri 30 gün boyunca geçerlidir. İnternet paketlerinde kullanmadığım kota bir sonraki döneme devreder mi? İnternet Paketlerinde kullanılmayan internet miktarı kullanım süresi dolduktan sonra kullanilamaz. İnternet paketlerini nerelerde kullanabilirim? İnternet paketleri 3G/GPRS/EDGE kullanımı BİMcell 3G/GPRS/EDGE şebekesinde geçerlidir. Uluslararası dolaşımda 3G/GPRS/EDGE kullanımı ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketlerinde kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim? INTERNET (PAKET İSMİ) yazıp 4551'e SMS göndererek internet paketlerinde kalan miktarı sorgulayabilirsiniz. (Örnek : INTERNET 1GB, INTERNET 500MB) İnternet paketlerinden aynı dönem içerisinde kaç tane paket alabilirim? Aynı dönem içerisinde birden fazla farklı paket alabilirsiniz. Bir üst pakete geçmek istediğimde paketimi iptal etmem gerekir mi? Evet, bir üst pakete geçmek istediğinizde mevcut internet paketinizi iptal ettirip tercih ettiğiniz internet paketini alabilirsiniz. İnternet paketimi nasıl iptal edebilirim? Aylık internet paketleri iptal talebini iletmediğiniz sürece her ay veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak hattınıza yüklenmektedir. Bu nedenle aylık internet paketlerini iptal etmek için IPTAL (PAKET ISMI) yazıp 4551'e ücretsiz olarak mesaj gönderebilirsiniz. (Örnek: IPTAL 100MB, IPTAL 1GB). İnternet paketimi iptal ettirdikten sonra kalan kullanım hakkım silinir mi? Hayır. İnternet paketini iptal eden müşterilerimiz kalan haklarını paketlerinin son kullanım tarihine kadar kullanabilirler.

1 yorum:

Konuşma Paketi


BİMcell ile uzun konuşmak da artık çok avantajlı. Aylık sadece 10 TL’ye Her yöne 250 Dakika paketi satın alabilirsiniz Konuşma paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim? Her yöne 250 dakika paketi için 250DK yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında konuşmaya başlayabilirsiniz. Paketinizdeki dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. Konuşma paketim otomatik olarak yenilenilir mi? Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (1 ay) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 5 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz. Yenileme yapılmazsa konuşmalar 6 saniyesi 1 kuruş olarak ücretlendirilir. Konuşma paketinde kullanmadığım kota bir sonraki döneme devreder mi? Konuşma paketinde kullanılmayan dakikalar kullanım süresi dolduktan sonra kullanılamaz. Konuşma paketi kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim? Her yöne 250 dakika paketinde kalan dakikaları öğrenmek için ücretsiz olarak KALAN250DK yazıp 4551’e gönderebilirsiniz. Konuşma paketimi nasıl iptal edebilirim? Her yöne 250 Dakika paketi için IPTAL250DK yazıp 4551’e göndermeniz yeterlidir. Konuşma paketimi iptal ettirdikten sonra kalan kullanım hakkım silinir mi? Paket iptal edildiğinde pakette kalan dakikalar 1 aylık paket süresi doluncaya kadar kullanılabilir.

0 yorum:

Tarife ve Paketler

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo